Grillet svinekotelett Caprese

Grillet svinekotelett Caprese Delikat krydret og grillet til perfeksjon, deretter toppet med smeltet fersk mozzarella og tomater, er denne grillede svinekoteletten caprese en rask og vakker publikumsglede!

Hvordan gjør du perfekte grillede svinekoteletter enda bedre? Topp dem med fersk mozzarella og tomater!
Når det gjelder raske og enkle sommermiddager, er grillet svinekjøtt omtrent så ideelt som det kan være! Kjøttfullt og saftig, det trenger ikke mye hjelp for å smake skikkelig deilig, og vi ser ut til å ha en bunnløs idéside for oppskrifter på grillet svinekotelett! De egner seg bare til nesten enhver smakskombinasjon. For denne oppskriften ønsket vi noe solid og mettende, men tomater er i sesong, og vi visste at vi også ville innlemme dem. Vi tenker aldri på friske, modne sommertomater uten å tenke på caprese, og dermed ble denne grillede svinekotelett -caprese -oppskriften født! Lett krydret og grillet til perfeksjon, toppet med fersk mozzarella og tomater, er denne grillede svinekoteletten caprese en rask og vakker publikumsglede!

 

 

Noen få vanlige spørsmål om grillet svinekotelett:

Saftige grillede svinekoteletter er bare noen få minutter unna, og de er SÅ enkle å trekke sammen. Du kan til og med grille vanlig svinekoteletter og spise et vinnermåltid (selv om vi håper du prøver vår super sommerlige caprese-inspirerte oppskrift). Hvis du aldri har grillet svinekoteletter før, kan du ha noen spørsmål om prosessen. Vi leder deg gjennom noen av de vanligste spørsmålene:

 • Hvor lenge griller du 1 og 1/2-tommers svinekoteletter? Å lage svinekoteletter på grillen tar nesten ingen tid i det hele tatt! Bare 3-4 minutter på hver side til du ser en indre temperatur på 145 ° F.
  Hvordan holder du svinekotelettene fuktige etter grilling? Vi foreslår at du spiser dem med en gang hvis du kan, og så lenge du ikke har overkokt dem, bør de holde seg fuktige og saftige. Denne grillede svinekjøtt -caprese -oppskriften er spesielt fuktig, takket være tomat- og mozzarella -pålegget!
  Skal du steke svinekoteletter før du griller? Nei! La grillen gjøre alt arbeidet. Du trenger ikke forberede svinekotelettene før de treffer grillen.

 

 • Hvilket stykke svinekotelett er best til grilling? Det er sant, “svinekoteletter” Vi foreslår at du spiser dem med en gang hvis du kan, og så lenge du ikke har overkokt dem, bør de holde seg fuktige og saftige. Denne grillede svinekjøtt -caprese -oppskriften er spesielt fuktig, takket være tomat- og mozzarella -pålegget!

 

 • Skal du steke svinekoteletter før du griller? Nei! La grillen gjøre alt arbeidet. Du trenger ikke forberede svinekotelettene før de treffer grillen.

 

 • Hvilket stykke svinekotelett er best til grilling? Det er sant at “svinekoteletter” kan komme fra et hvilket som helst antall steder på en gris, fra hoften til skulderen, og det er en viss variasjon avhengig av hvor kotelettene dine er kuttet fra. For det meste kommer de imidlertid fra lenden. Hvis du virkelig vil bli teknisk, for en rask oppskrift som denne, vil du ha svinekoteletter fra løveenden, ikke skulderenden (som er fetere).

 

 

Hvordan krydre svinekoteletter til grilling

Vi tror at de beste grillede svinekotelettene er de der den saftige, kjøttfulle smaken av svinekjøttet virkelig skinner gjennom, så vi liker å beholde oppskriftene på svinekoteletter så enkle som mulig. Marinader er fine og alt, men de tar litt tid og planlegging fremover, og noen ganger vil vi bare sette noen pinnekjøtt på grillen og vite at middagen er klar om ti minutter. En rask krydder er alt de trenger før de slår på grillen. For denne caprese-inspirerte grillede svinekjøttoppskriften, krydrer vi de benfrie svinekotelettene med en enkel krydderblanding av:

 • Salt
 • Svart pepper
 • Hvitløkspulver
 • brunt sukker
 • Basilikum’

 

 

Slik griller du benfrie svinekoteletter

 • For de beste svinekotelettene noensinne, ha en lett hånd med krydderne, vær nøye og sørg for at du har et øyeblikkelig termometer! Slik lager du denne grillede svinekjøttet:
 • Gjør en rask kryddergni. Bland sammen salt, pepper, hvitløkspulver, brunt sukker og tørket basilikum.
  Forbered svinekotelettene! Drypp dem med olivenolje og krydre dem sjenerøst over alt med krydderblandingen.
 • Grill svinekotelettene! Legg dem på en varm grill og stek i omtrent tre minutter på hver side. Rett når du snur svinekjøttet, topp hver kotelett med et stykke mozzarella.
 • Sjekk om det er bra! Mer enn mengden tid svinekotelettene bruker på grillen, vær oppmerksom på den indre temperaturen på svinekoteletten. Bruk et øyeblikkelig termometer og hold øye med temperaturen! Vi har mer om nøyaktig hvilken intern temperatur du ser etter i neste avsnitt.
 • Til servering, topp hver svinekotelett med skiver tomat, samt salt og pepper etter smak. Drypp med balsamico glasur og grave i!

 

 

 

Hemmeligheten bak saftige grillede svinekoteletter? Ikke kok dem for mye!

Her kommer en langvarig forklaring på hvordan du griller saftige svinekoteletter. Hvis du vil ha TL; DR, er det at USDA viser 145 ° F som svinekotelett gjort midlertidig, det samme gjør våre venner på pork.org (hvor du kan finne mange deilige svinekjøttoppskrifter som denne og som sponset dette post). Men den perfekte ferdigstemperaturen for grillede svinekoteletter er noe mange kokker og hjemmekokker debatterer! Hvis du vokste opp med å tro at svinekoteletter var tørre, er det sannsynligvis fordi det frem til 2011 ble anbefalt at du tilbereder dem til en innvendig temperatur på 160 ° F, og koker svinekjøtt til den innvendige temperaturen før du fjerner det fra varmen. svinekjøtt vil være helt tørt. Heldigvis har de nå senket den “sikre” anbefalte innetemperaturen til 145 ° F. Og det er flott! Hvis du trekker svinekjøttet rett når du ser den temperaturen, bør du ha deilige, saftige svinekoteletter. Noen bemerkelsesverdige, smarte matforskere og matforfattere (hei Kenji Lopez-Alt! Hallo Michael Ruhlman!) Krever enda lavere temperaturer (vanligvis foreslår de 135 ° F med en 5-minutters hvile etter matlaging), men vi deler denne informasjonen med forbehold om at 135 ° F er under USDAs anbefalte temperatur.

 

 

Verktøy du trenger

 • Et umiddelbart avlest termometer
 • En gass- eller kullgrill, eller en grillpanne.
 • Miksebolle
 • Skarp kniv

Flere svinekotelettoppskrifter å prøve

 • Hoisin-glasert svinekoteletter
 • Svinekoteletter med soppfløtesaus
 • Bakt svinekotelett og aspargesbladform
 • Aprikos svinekotelettform

 

Den beste grillede svinekotelettoppskriften noensinne

Det er det virkelig, skjønt! Saftige grillede svinekoteletter og smeltet mozzarella, pluss modne til å sprekke tomater? Hva er ikke å elske? Prøv oppskriften, og fortell oss hvordan du liker den, ok? Del et bilde og tag oss på Instagram ved å bruke @themodernproper og #themodernproper, slik at vi kan se tingene dine! God mat!

Leave a Comment