Om Oss

Velkommen til cookpadrecipes.com

Hei der! Jeg er Kim og jeg ELSKER god mat 🙂

Jeg er så glad for at du fant veien hit oppskriftsoppskrifter. Vi publiserer enkle (men deilige!) Oppskrifter som du kan lage på 30 minutter eller mindre.

 

Hvis du er som meg, er det rett og slett ikke nok tid til å tilbringe hele dagen på kjøkkenet. Men jeg vil ikke ofre på smak. Så jeg har gjort det til mitt oppdrag å hjelpe deg med å spare tid på kjøkkenet.

Eller … hvis du vil gjenskape noen av favorittrestaurantoppskriftene dine, har vi noen morsomme kopieringsoppskrifter som bringer smaken av Texas Roadhouse, Red Lobster, Wendy’s, IHOP, Taco Bell, Cracker Barrel og mer helt inn i din egen kjøkken!

Jeg opprettet dette nettstedet for folk som meg. Folk som elsker velsmakende måltider, men ikke anser seg selv som en “kokk”.

Du trenger ikke å tilbringe timer på kjøkkenet for å lage deilige måltider som hele familien vil nyte. Du trenger bare den riktige oppskriften.

Derfor opprettet jeg dette nettstedet. Så du kan bruke mindre tid på kjøkkenet og mer tid til å nyte familien. Bare skriv ut en av våre enkle oppskrifter og forbløff familie og venner!

Vi ønsker å bringe litt moro tilbake på kjøkkenet 🙂

Folk har erfaringer rundt mat. De feirer bursdager, høytider og jubileer.

De har en romantisk middag for to. Vi mater familien vår og har samtaler rundt middagsbordet. Vi feirer med venner. Eller kickback med en cocktail.

Mat er en del av vår erfaring. Og her på InsanelyGoodRecipes.com håper vi å være en liten del av å bidra til å skape disse minnene.

Takk for at du stakk innom! Trekk opp en stol og bli med i samtalen. Hvis du har noen spesifikke oppskrifter du vil se på nettstedet, kan du kontakte meg her.